ارک پرواز تبریزارک پرواز تبریز
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای چین

 

DynamicPages_-1628322546

چین سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی وماجراجو جذاب بوده است. چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از ۱/۳ میلیارد نفر جمعیت، بین ۶۲ درجه طول جغرافیایی و ۴۹ درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است . چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین ، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین میباشد
آژانس هواپیمایی ارک پرواز با بیش از یک دهه سابقه، متخصص اخذ ویزای چین با نازلترین قیمت و در کوتاهترین زمان ممکن، در خدمت هموطنان عزیز می باشد
انواع ویزای چین

انواع ویزای چین
ویزای توریستی گروهی عادی چین :  قیمت صدور ویزا ۱۱۵ دلار و مدت زمان آن ۱۲ روز کاری می باشد
 ویزای توریستی گروهی فوری چین :  قیمت صدور ویزا ۱۴۵ دلار و مدت زمان آن ۹ روز کاری می باشد
ویزای تجاری انفرادی عادی چین : قیمت صدور ویزا ۳۸۰ دلار و مدت زمان آن ۲۰ روز کاری می باشد
ویزای سه ماهه تجاری دبل عادی چین : قیمت صدور ویزا ۵۷۰ دلار و مدت زمان آن ۷ روز کاری می باشد
ویزای ۶ ماهه تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا ۸۰۰ دلار و مدت زمان آن ۷ روز کاری می باشد
ویزای ۱ ساله تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا ۱۲۰۰ دلار و مدت زمان آن ۷ روز کاری می باشد

حداقل تعداد نفرات برای صدور ویزای توریستی  گروهی چین ۵ نفر می باشد که تاریخ دقیق ورود مسافرین به چین باید طبق بلیط آنها باشد. ضمن اینکه تمام مسافران باید با هم ورود و خروج کنند.
مدت اعتبار خروج و اقامت ویزای گروهی چین برای اعضا, با هم می باشد و مدت آن ۱ ماه است. شروع این تاریخ از زمان اعلام مسافر شروع می شود
اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین ۳۰ روز می باشد ؛و ویزای مسافر  داخل پاسپورت درج می شود.
ویزای مولتی تجاری  ۶ ماهه چین  با داشتن حداقل ۳ عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا ۶ ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت ۱ ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :
اصل پاسپورت
دو قطعه عکس رنگی  ۴*۶ زمینه سفید تمام رخ
مشخصات کامل مسافر
جهت اخذ ویزای دبل چین  باید ۲ ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای ۶ ماهه ۳ ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد
توجه:
مدارک ویزای خود را در طول سفر به همراه داشته باشید زیرا پلیس چین در حین ورود به کشور این مدارک را بررسی خواهند کرد
برای اخذ ویزای چین هرگز اینترنتی اقدام نفرمائید